Meewerken?

Zending is mogelijk door de voeten van hen die gaan, de knieen van hen die bidden en de handen van hen die geven.

Soms denken mensen dat zending ver weg is, en dat het onmogelijk is om daar aan mee te werken. Dit is echter niet waar.

Op wat voor manier kunt u met ons mee werken?

Dit kan op meerdere manieren:

1) Bidden. Uw gebed is ontzettend belangrijk! Kijk op de pagina: "Wilt u voor ons bidden?" voor meer informatie.

2) Bemoedigen: U kunt ons bemoedigen door ons een brief of kaartje te sturen, een bijbeltekst, een email, en alle andere mogelijkheden die we tegenwoordig dankzij de moderne technologie hebben. Voor ons is het een ontzettende bemoediging, te weten dat u aan ons denkt, en een bemoedigend woord te horen of lezen als het werk zwaar is.

3) U kunt ons werk bekendheid geven. Vertel mensen over ons werk. Geef ze onze nieuwsbrief. Ook kunt u op uw website of weblog onze banner neerzetten zodat mensen daardoor op ons blog terecht kunnen komen en ons werk leren kennen.

Hoe doe je dat?

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!


Kopieer de HTML code in het tekstblokje en plak die op uw site of blog als HTML code. Dit word dan een blokje, als de foto er boven met een directe link naar ons weblog!

4) Je kunt ons financieel steunen door ons eenmalig, zo af en toe of maandelijks, een gift toe te sturen. Als zendelingen hebben we geen salaris, we werken als vrijwilligers, en leven van de giften van familie, vrienden, en kerken. U kunt uw gift op onze rekening storten. Dit is belastingaftrekbaar.

Rekeningnummer 3679.16.045 Rabobank

Evangeliegemeente de Kandelaar
p/a Nic Beetsstraat 15
3771 GB Barneveld
Voor: Tijs en Kelly van den Brink

Ook kunt u ons een gift toesturen via onze "paypal" account:

Ook kunt u hier met ons mee komen werken. Mocht u geinteresseerd zijn in korte termijn vrijwilligerswerk, of meer over zending, ons werk of ons leven willen weten, neem dan contact met ons op! Uw hulp is meer dan welkom!

Dank u, en Gods zegen toegebeden!
Geen opmerkingen: